jueves, 3 de octubre de 2019


SABIES QUE...

 

Des de fa ja 25 anys, les seccions sindicals d’UGT Nissan tenen una Comissió de prejubilats, comissió externa que va ser creada per fer el seguiment del compliment dels acords firmats des de 1994 amb la empresa, en matèria de “prejubilacions” i així, solucionar els problemes individuals o col·lectius que poguessin sorgir a les persones afectades per aquests acords.

 

Com ja vàrem dir durant la campanya electoral, UGT sempre s’ha preocupat pels seus afiliats, estiguin o no en actiu perquè per aquest sindicat, son molt més que un vot, son persones.

 

El passat dia 30 de Setembre vam mantenir una reunió amb els afectats per l’ERE, per explicar-los el funcionament de la comissió i els seus drets com afiliats, tant en matèria de serveis jurídics, com d’informació. Tanmateix, se’ls va comunicar quins serien els seus enllaços sindicals, en la secció sindical, on se’ls solucionaran tots els seus problemes que poguessin succeir de tot lo relacionat amb la empresa, ja que molts continuaran mantenint molts dels seus drets que tenien quan estaven en actiu, com amb la federació de FICA UGT, que serà la que els hi donarà la cobertura jurídica en cas de que sigui necessari.

 

S’ha de destacar que aquesta reunió va tenir una gran assistència que ens  demostra que el treball que estem realitzant és l’adequat. Els assistents ens van felicitar per la iniciativa i a més, ens van dir que es sentien recolzats per la seva secció sindical i saben que hi estarem amb ells, si els hi sorgeix qualsevol problema en el futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario